Napsat e-mail Tisk

Galadegustace 26. ročníku soutěže TOP 77 vín v České republice

Akce Upravit akci

Název akce:
Galadegustace 26. ročníku soutěže TOP 77 vín v České republice
Datum konání:
29.08.2024
Místo konání:
Brno, Besední dům

Popis akce

Drazí přátelé dobrého vína,

Zveme Vás na slavnostní galavečer jubilejního 26. ročníku prestižní soutěže TOP 77 vín v ČR, který se uskuteční ve čtvrtek 29. srpna od 19 hodin v nádherných prostorách Besedního domu v Brně.

Akce je otevřená veřejnosti, a tak máte ojedinělou příležitost ochutnat všechna oceněná vína a seznámit se s vítězi soutěže. Pro všechny návštěvníky akce bude také připraven bohatý raut. O hudební doprovod se postará cimbálovka „Za Oponou“.

Vstupenka za 750 Kč (cena platí pouze do 18. srpna, poté dochází ke zdražení) obsahuje neomezenou degustaci všech velmi dobrých 3* vín, katalog vín, skleničku a bohaté občerstvení formou rautu, cimbálovou muziku.

VIP GOLD vstupenka – chcete si užít galadegustaci TOP 77 bez kompromisu ve zlaté VIP zóně včetně Vašeho místa k sezení s možností ochutnat v klidu nejlepší vína soutěže, nadstandardním rautem, vybranými delikatesami a překvapením? Potom si udělejte radost a kupte VIP Gold vstupenku pro sebe i pro své přátele. Součástí každé vstupenky je poukaz na odběr vína v hodnotě 500 Kč v degustacni Enotece Vindom.
Organizátor:
MAMA marketing, s.r.o.
WWW stránka:
www.vindom.cz