Napsat e-mail Tisk

Nalaďte se na vlnu oslav republiky. Slavíme pohybem!

Akce Upravit akci

Nalaďte se na vlnu oslav republiky. Slavíme pohybem!
Název akce:
Nalaďte se na vlnu oslav republiky. Slavíme pohybem!
Datum konání:
28.10.2024 - 28.10.2024
Místo konání:
Park Lužánky

Popis akce

Přátelé,
srdečně vás zveme jménem Sokola Brno I na Sokolský běh republiky 2024 v Brně, který je hrdou součástí oslav vzniku naší republiky. Přidejte se k nám 28. října a oslavíme společně vznik Československa pohybem v krásném prostředí parku Lužánky. Těšíme se na všechny, kdo se k nám připojí a užijí si den plný sportu, zábavy a společných zážitků. Buďme hrdí, a to pohybem!

Start závodů 28. 10. 2024
Park Lužánky Brno - Středisko volného času

PROGRAM BĚHŮ:
11:30–12:30 Dětské závody
14:00 Hlavní závod
Propozice: https://www.behrepubliky.cz/propozice/brno
Registrace: https://behrepublikyid.cz/cs
Startovní balíčky obsahují startovní číslo, drobné dárky od partnerů, medaile ve tvaru mapy České republiky. Hlavní závod startovné v předprodeji 350 Kč, startovné na místě 400 Kč. Dětské závody 50 Kč.

DOPROVODNÝ PROGRAM PRO DĚTI:
10:00 - 13:30 Na místě bude doprovodný program pro děti, který je určen pro všechny bez rozdílu, zda se účastní závodu nebo ne. Děti si mohou vyzkoušet: gymnastickou dráhu na airtracku se žíněnkami, šermování v helmě s kordem, florbalovou střelbu na bránu, volejbal/badminton, odbíjení/přehazování míče přes síť.

Sokolský běh republiky Brno 2024 z pověření Sokolské župy Jana Máchala pořádá T. J. Sokol Brno I. Tato jedinečná sportovní událost proběhne s cílem oslavit vznik Československa a podpořit tradici sokolského hnutí. Akce se koná za finanční podpory Jihomoravského kraje, který přispívá k rozvoji sportu a kulturního dědictví v regionu.

SLAVÍ S NÁMI - Ivo Koblasa, úspěšný paralympijský cyklista a medailista z mezinárodních závodů, je hrdým ambasadorem Sokolského běhu republiky Brno 2024 a zhostí se čestného výstřelu při hlavním závodě! Dalšími ambasadory jsou talentované sportovní gymnastky Soňa, Vanesa a Alice, které trénují v oddíle sportovní gymnastiky Sokol Brno I a dosahují skvělých úspěchů jak na domácí, tak i mezinárodní scéně. Soňa se letos zúčastnila Olympijských her v Paříži, kde předvedla skvělý výkon.
Zdar na startu. Sokol Brno I❤️

Kontakt:
Tomáš Novosad
Kontaktní telefon:
+420606727722
Kontaktní e-mail:
tnovosad@sokol.eu