Soutěž o 2 vstupenky na Víno z blízka – Vinaři z obce Kobylí (21. 6. 2018)

Víno z blízka – Vinaři z obce Kobylí

Letní degustace Víno z blízka přivede tentokrát do brněnské Otevřené zahrady osm vinařů z obce Kobylí. Můžete tak strávit příjemný podvečer se skleničkou v ruce uprostřed zahrad na svahu hradu Špilberka. Máte i možnost nákupu nebo objednávky vín přímo na místě. Večer doprovodí živá hudba k poslechu i tanci, k dispozici bude lehké, čerstvé a chutné občerstvení. Recenzi minulé degustace naleznete zde.

Zahradní degustace vín je určena nejširší veřejnosti, milovníkům vín i odborníkům z vinoték a gastronomie. Akce proběhne ve čtvrtek 21. června 2018 od 17.30 do 22 hodin v Otevřené zahradě v Brně na Údolní 33.

Zapojte se do soutěže o lístky na tuto jedinečnou akci. Stačí jen zodpovědět soutěžní otázku a budete zařazeni do slosování o 2 vstupenky (zahrnuje neomezenou degustaci, neutralizční sousto, katalog, skleničku), které vyhraje výherce na Víno z blízka – Vinaři z obce Kobylí – 21. 6. 2018 v Brně.

Soutěž probíhala od 28.05.2018 do 14.06.2018

Tentokrát festival Víno z blízka představí vinaře z obce Kobylí. Terroir tamních vinic výrazně ovlivňuje i místní říčka. Jmenuje se:
a) Trkmanska
b) Trkmanka
c) Trkmansko