Brno, 15. dubna 2011 (MEDIAFAX) - Fanoušci české hokejové reprezentace mají šanci zakoupit si zbylé vstupenky na České hokejové hry, které se uskuteční příští týden v Brně, ale také lístky na přípravný duel českého týmu proti Kanadě v pražské O2 aréně. Informoval o tom Petr Nitsche z BPA sport marketing.

Česká reprezentace se představí v příštím týdnu na Českých hokejových hrách ve čtvrtek proti Finsku, v sobotu proti Rusku a v neděli se utká se Švédskem. Zápasů se pravděpodobně zúčastní také řada posil z NHL. Konkrétně brankáři Tomáš Vokoun a Ondřej Pavelec, obránci Marek Židlický a Radek Martínek, ale i útočníci Patrik Eliáš, Martin Havlát, Milan Michálek a Jakub Voráček. Fanouškům v Brně se ukáže také Jaromír Jágr. "Naše dohoda s Jardou platí, přípravu začne příští v pondělí s tím, že na turnaji sehraje dva zápasy. Třetí pak v Praze proti Kanadě," řekl reprezentační trenér Alois Hadamczik.

Na základě dohody BPA a Českého svazu ledního hokeje (ČSLH) budou v pátek 15. dubna v 10 hodin uvolněny do prodeje zbývající vstupenky k sezení z nevyčerpané blokace pro ČSLH a partnery reprezentace, aby měli fanoušci možnost si je včas zajistit. Prostřednictvím distribuční sítě Ticketpro budou vstupenky k dispozici do úterý 19. dubna. Od čtvrtka 21. dubna budou k dostání pouze na pokladnách haly Rondo.

Na poslední přípravné utkání českého týmu před odjezdem na MS na Slovensku proti Kanadě jsou k dispozici vstupenky již jen do 4. patra. Ve středu 27. dubna se svěřenci Aloise Hadamczika představí proti zámořskému výběru v pražské O2 aréně a předprodej vstupenek už probíhá prostřednictvím distribuční sítě Sazkaticket.

Pavel Urban