Brno, 1. února 2013 (PR) - Masopust je obdobím hojnosti a veselí a zabíjačková sezona netrvá celý rok. Proto přijměte naše pozvání a přijďte 16. února do Bystrce k hotelu Santon, chcete-li zažít a užít si pravou domácí zabíjačku, takovou jakou znáte z Ladových obrázků
Na dvoře hotelu se můžete dívat řeznickým mistrům na ruce a můžete se přidat. Určitě vás nechají asistovat u kotle nebo mlýnku. Při cimbálové muzice, domácí slivovičce a dobrém svařeném víně bude veselo…
Na snídani dostanete domácí buchty, po ovaru s jablečným křenem k svačině se můžete těšit na jitrnice, jelita a škvarky. Ochutnáte i zabíjačkový guláš a ovarovou polévku. Nakonec si ještě musíte šetřit síly na pečené maso s domácí kysaným zelím, voňavé řízky a tlačenku.
Zabíjačka byla vždy na venkově významnou událostí a měla zajistit na delší dobu dobré a zdravé domácí maso, sádlo, uzené maso, jitrničky, jelita, tlačenku, škvarky a jiné zabíjačkové dobroty. To vše bude v nabídce pro vás připraveno a můžete si domů odnést nejen zážitky, ale také čerstvé zabíjačkové výrobky pro sebe nebo své blízké.
Zveme vás na den plný radosti a rozvernosti a také ochutnávání kousku ze starých obyčejů a zvyků. Zážitek nejen gurmánský pro vás připraví kolektiv hotelu Santon.