Brno, 10. března 2016 - Jako filmové hvězdy se budou cítit návštěvníci Nákupního centra Královo Pole, kteří navštíví tuto sobotu 12. března druhý ročník oblíbené akce Svatební proměny 2016.

Ve spolupráci s partnery akce čeká na návštěvníky zábavná celodenní show spojená s výstavou svatebních šatů, šance získat svatbu téměř zadarmo, ale hlavně možnost zúčastnit se kompletní proměny z rukou zkušených kadeřníků, vizážistů, stylistů a odborníků z módní branže.

Pro všechny zájemce, kteří by rádi vyladili svou vizáž nebo se chtěli dozvědět poslední trendy z oblasti módy, svatebních šatů, moderních svatebních dekorací nebo aranžování květin, budou na místě připraveni přední čeští profesionálové v daných oborech:  

Přehlídku moderních svatebních šatů připravila návrhářka Marie Zelená, která mimo jiné obléká české celebrity a je autorkou šatů pro finalistky České Miss i celé řady dalších soutěží krásy.

Svatební šaty předvedou známé tváře z předních českých přehlídkových mol a televize. Například Česká Miss Aneta Vígnerová.
Komentovanou květinovou show a povídání o svatebních trendech, kyticích a dekoracích se s noblesou zhostí duo Vojtěch Čech a Vojtěch Lazecký, oceňovaní čeští floristé.

Každý může být krásný
Protože si velkou popularitu v rámci prvního ročníku vysloužila možnost kompletní proměny od hlavy až k patě včetně líčení a oblečení, rozšířili organizátoři pro druhý ročník tým odborníků, aby bylo možné pomoci více zájemcům o změnu vizáže. Proměnou v sobotu proto projde celkem 35 zájemců. Voucher na proměnu je možné získat v soutěži rádia Kiss Hády, Brněnského Deníku nebo na FB Nákupního centra Královo Pole. Každý účastník proměny získá kromě jiného také fotografií před proměnou a po ní.  

„Svatební proměny 2016 dokáží oslovit nejen ty, kteří výhledově hodlají uzavřít sňatek manželský, ale také všechny se zájmem o květinové aranžmá, dekorace nebo aktuální módní trendy. Díky přítomným odborníkům je sobotní akce rovněž velkou příležitostí pro všechny, kteří by rádi změnili svou vizáž nebo si jen nechali v této oblasti profesionálně poradit,“ upřesnil Tomáš Knop, marketingový koordinátor Nákupního centra Královo Pole.

Pro děti je připraven dětský koutek zdarma a další aktivity jako například malování na obličej nebo dětské tetování. Vyvrcholením sobotní akce bude slosování o svatební balíček v hodnotě 60 000 korun.

Program:

  • 11:00 – 11:30    Zahájení akce Svatební proměny 2016
  • 11:30 – 11:45    Vojtěch Čech a Vojtěch Lazecký - povídaní o současných svatebních trendech
  • 13:00 – 13:45     Komentovaná květinová show Carmen flora -svatební kytice, dekorace, šaty
  • 14:00 – 14:30     Ukázka proměny nevěsty a ženicha na podiu
  • 15:00 – 15:30    Přehlídka svatebních šatů módní návrhářky Marie Zelené
  • 15:30 – 16:00     Trendy odívání svatebních hostů
  • 16:00 – 16:30    Přehlídka svatebních šatů módní návrhářky Marie Zelené
  • 16:30 – 16:45    Vojtěch Čech a Vojtěch Lazecký - svatebních kytice a šaty pro sezonu 2016
  • 16:45        Losování Svatebního balíčku v hodnotě 60.000Kč a ostatních cen
  • 17:00         Ukončení akce